КОИ СМЕ НИЕ?

КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме Цветелина и Теодора. Две сестри, убедени, че стоките за деца и бебета – дрехи, играчки, козметика и аксесоари, трябва да се подбират с особено внимание, за да са удобни за хлапетата и да стимулират тяхното физическо, психическо, умствено и емоционално развитие.

Waldorfland е онлайн и физически магазин за детски и бебешки дрехи, „боси“ обувки, играчки и аксесоари, изработени от естествени материали и материи. Почти всички наши артикули имат сертификат за органичен продукт. Всеки един, без изключение е произведен, съобразено с екологичните и социални норми на труд.

Физическият ни магазин се намира на ул. Екзарх Йосиф 32 в София и е с ограничено работно време:

понеделник, сряда, петък и събота 10.00ч. до 14.00ч.

вторник и четвъртък 15.00 до 19.00ч.

Целта ни е да осигуряваме на бебета и деца до 14 годишна възраст красиви, удобни дрехи, които дават свобода на движенията и позволяват на кожата да диша; и играчки, провокираща изобретателността и фантазията.

Ползите за вас от пазаруване при нас са:

 •  доволно, здраво, любопитно дете – козметиката е съобразена с възрастта и нуждите на децата; дрехите и играчките от естествена материя са приятни на допир, безвредни за здравето; дават свобода на детето да се движи, да измисля, да открива света;
 • по-дълга употреба на закупените дрехи и играчки – те са с наистина високо качество, и като материали, и като изработка;
 • по-чиста природа – всички стоки в онлайн магазин Waldorfland са еко. Ползвайки ги, вие допринасяте за опазване на природата, сред която ще живеят вашите деца и внуци.

Ние сме Цветелина Браун и Теодора Цветанова.

Девизът ни е „минимализъм и качество“.

ЗАЩО СЪЗДАДОХМЕ WALDORFLAND

Марките, които ще намерите в Waldorfland са предимно от Германия, Швеция, Дания, Норвегия и Великобритания.

Детски и бебешки дрехи, обувки и аксесоари

 • Cosilana
 • Sense Organics
 • Loud + Proud
 • Maxomorra
 • DUNS Sweden
 • Lotties

Детски и бебешки играчки

 • Small Foot by Legler
 • Praunheimer Werkstätten
 • Öko Norm

Всеки един артикул подбираме внимателно. Предлагаме ви само дрехи, обувки, играчки, козметика и аксесоари, които бихме дали на нашата дъщеря и племенница. Контактуваме с производителите директно на място, което ни дава по-голяма свобода, по-точна преценка и възможност да договорим приемливи за българския пазар цени.

Нашата фирма „Валдорф Натюрел“ ООД е семейна. Работим с други семейни фирми, превърнали се с времето в доказани производители на качествени детски и бебешки дрехи, играчки, козметика и аксесоари от цяла Европа. Част от стоките, които ви предлагаме сме изпробвали лично и сме уверени в тяхното качество и функционалност.

Харесваме и практикуваме привързано родителство и методите на Валдорф педагогиката. Затова и много от играчките, които ще намерите в нашия онлайн магазин са именно Валдорф играчки – направени от дърво, метал, вълна, памук. Нарочно с малко по-схематична визия, за да стимулират въображението на детето.

Девизът ни е „минимализъм и качество“. Щом разглеждате предлаганите от нас стоки, вероятно мислим по сходен начин за основни положения при отглеждането и възпитанието на деца и наистина можем да ви предложим това, което търсите. Органична и натурална детска козметика; качествени дрехи и обувки, ушити с любов и мисъл за удобството на децата и играчки, създадени да провокират въображението им, любопитството им към света.

Прочетете повече за нашата философия.

Споделете с приятели, че вече имате съмишленик и поддръжник във възпитанието на силни, любопитни, самостоятелни, уверени, здрави деца – онлайн магазин Waldorfland.

Приятно избиране и пазаруване!

0

Магазинът на ул. Екзарх Йосиф 32, София затвори врати. Поръчките от сайта ще бъдат обработвани до изчерпване на стоката. Благодарим Ви!