Минимализъм и качество

Tова е принципът, според който подбираме всяка една дреха, играчка, козметичен продукт, които ще намерите във Waldorfland. Държим на естествените материали и материи, и на еко производството. Прилагаме методите на привързаното родителство и Валдорф педагогиката, затова и не е чудно, че нашият онлайн магазин се казва Waldorfland.

Близост с природата, поддържане на естествен режим, здравословно хранене и играчки от естествени материи и материали, свободни игри, занимания с изкуство  – това са някои от принципите, залегнали в основата на Валдорф педагогиката. Спазването им ви помага да отгледате самостоятелни, уверени в себе си, отговорни и любопитни към света деца.

Валфдорф играчките и дрехите в нашия онлайн магазин само ще ви улеснят да го направите.

Дори да не сте привърженици на този тип възпитание, децата ви пак могат да играят с часове с мека кукла от вълна и памук или с дървен конструктор, и ще се чувстват комфортно в добре ушити дрехи от естествена, галеща кожата материя. Дайте им наистина най-доброто за тях.

Внимателно подбрани материали, функционалност и удобна кройка, здрава изработка на дрехи, играчки и аксесоари за нашите деца – това пък са принципите, които спазват в работата си семейните фирми – производителки на стоките, предлагани от нас.

Проучваме внимателно историята на всяка една марка, с която сме решили да работим. Изпробваме част от продуктите, които произвежда и ви ги предлагаме едва, когато се убедим, че споделяме едни и същи ценности.

Деца, които растат здрави, уверени, отговорни, отворени към света; опазване на природата; справедливо заплащане на работниците и работа за хора в неравностойно положение – това са важните за нас неща, за които се опитваме да допринасяме с дейността си. Избирайки дрехи, козметика, играчки и аксесоари от нашия онлайн магазин, вие също помагате за изграждането на по-справедлив, стабилен, чист свят, който ще оставим на нашите деца.

Разгледайте, поръчайте, споделете с приятели, че вече имате съмишленик – онлайн магазин Waldorfland.

Благодарим ви, че избирате да отглеждате детето си с нас.

0

Магазинът на ул. Екзарх Йосиф 32, София затвори врати. Поръчките от сайта ще бъдат обработвани до изчерпване на стоката. Благодарим Ви!