Уважаеми клиенти, Вие имате право да се откажете от договора (поръчаните стоки) без да посочвате причина, без да дължите обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Вас или от трето лице.

За тази цел се нуждаете от заявление за отказ от поръчката, което  можете да изпратите по електронен път на info@waldorfland.bg като посочите в основанието  „Отказ от поръчка номер …..“

или до офис на Еконт на ул. Раковска София, за Валдорф Натюрел ООД Тел. 0876011144

Вие сте длъжни да върнете стоките за своя сметка задължително заедно с касовата бележка и фактурата, ако има такава, като ги изпратите на адрес Валдорф Натюрел ООД, офис на Еконт на ул. Раковска София в срок от 14 дни от датата, на която сте  упражнили правото си на отказ от договора.

При връщане стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид.

Сумата може да Ви бъде възстановена само по банков път в 14 дневен срок, за което ви молим да ни назовете банковата Ви сметка.

Формулярът “За упражняване правото на отказ от online покупки” може да изтеглите тук: standarten-formulyar-za-uprajnyavane-pravoto-na-otkaz-pri-online-pokupki-1

Подробно описание на договорните отношения може да намерите в Общите условия “Отказ от договора и замяна”

Допълнителна информация можете да намерите на страницата на Комисията за защита на потребителите (КЗП)

https://www.kzp.bg/standarten-formulyar-za-uprazhnyavane-pravo-na-otkaz-pri-online-pokupki

0

Магазинът на ул. Екзарх Йосиф 32, София затвори врати. Поръчките от сайта ще бъдат обработвани до изчерпване на стоката. Благодарим Ви!